ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ























































































































Κομπάρσος

Μπορεί να ονομάζεται Παναγιωτόπουλος Κώστας ή Ε. Αγγελής.Τον βρήκαμε σε 35 ταινίες. 
Φιλμογραφία
Κορόιδο γαμπρέ (1962)[ενδιαφέρεται να αγοράσει το σπίτι απέναντι από τον Αυλωνίτη]
Ανήσυχα νειάτα (1963)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Τα κόκκινα φανάρια (1963)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η ψεύτρα (1963)[στο συμβούλιο με τον Παπαγιαννόπουλο]
Έκλαψα πικρά για σένα (1964)[με τον Νέγκα τότε που ένα αυτοκίνητο χτυπάει την Γιαννακοπούλου]
Δεσποινίς διευθυντής (1964)[καλεσμένος στο πάρτι]
Οι κληρονόμοι (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ορφανή στους πέντε δρόμους (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Κοινωνία ώρα μηδέν (1966)[καλεσμένος]
Θύελλα στο σπίτι των ανέμων (1967)
Νύχτα γάμου (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης ξενοδοχείου]
Αντίζηλοι (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης και καλεσμένος στο γάμο]
Οι θαλασσιές οι χάντρες (1967)[περαστικός στην Πλάκα]
Εκείνος κι εκείνη (1967)[καλεσμένος]
Μανωλάκης ο τέντυ μπόϊ (1967)[καλεσμένος]
Άδικη κατάρα (1967)[μέλος δικαστηρίου]
Ο τρελός τα έχει 400 (1968)[γιατρός]
Ας με κρίνουν οι γυναίκες (1968)
Ο πεθερόπληκτος (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ορκίζομαι είμαι αθώα (1968)[Ανδρέας]
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1969)[στην ομιλία για την κηδεία του Κωνσταντάρα]
Δόκτωρ Ζιβέγγος (1968)[κρυμμένος με τον Βέγγο, βλέπουν τον Τσαγανέα]
Τα δυο πόδια σ΄ένα παπούτσι (1968)[στο σταθμό των τρένων]
Πολύ αργά για δάκρυα (1968)[παίζει χαρτιά]
Το παρελθόν μιας γυναίκας (1968) [καλεσμένος]
Η λεωφόρος του μίσους (1968)[ύποπτος]
Όλγα αγάπη μου (1968)[καλεσμένος]
Ο τυχεράκιας (1968) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο Μικές παντρεύεται (1968)[καλεσμένος]
Κακός, ψυχρός και ανάποδος (1969)[στο θέατρο]
Γυμνοί στο δρόμο (1969)[κ. Κουμαριανός]
Ληστεία στην Αθήνα (1969)[συνεργάτης Σταρένιου]
Ο πρόσφυγας (1969)[μέλος δικαστηρίου]
Τα δυο πόδια σ' ένα... παπούτσι! (1969)[στο σταθμό των τρένων]
Ο απίθανος (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: