ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ























































































































Κομπάρσος

Μπορεί να ονομάζεται Παναγιωτόπουλος Κώστας ή Ε. Αγγελής.Τον βρήκαμε σε 34 ταινίες. 
Φιλμογραφία
Κορόιδο γαμπρέ (1962)[ενδιαφέρεται να αγοράσει το σπίτι απέναντι από τον Αυλωνίτη]
Ανήσυχα νειάτα (1963)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Τα κόκκινα φανάρια (1963)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η ψεύτρα (1963)[στο συμβούλιο με τον Παπαγιαννόπουλο]
Έκλαψα πικρά για σένα (1964)[με τον Νέγκα τότε που ένα αυτοκίνητο χτυπάει την Γιαννακοπούλου]
Δεσποινίς διευθυντής (1964)[καλεσμένος στο πάρτι]
Οι κληρονόμοι (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ορφανή στους πέντε δρόμους (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Κοινωνία ώρα μηδέν (1966)[καλεσμένος]
Θύελλα στο σπίτι των ανέμων (1967)
Νύχτα γάμου (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης ξενοδοχείου]
Αντίζηλοι (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης και καλεσμένος στο γάμο]
Εκείνος κι εκείνη (1967)[καλεσμένος]
Μανωλάκης ο τέντυ μπόϊ (1967)[καλεσμένος]
Άδικη κατάρα (1967)[μέλος δικαστηρίου]
Ο τρελός τα έχει 400 (1968)[γιατρός]
Ας με κρίνουν οι γυναίκες (1968)
Ο πεθερόπληκτος (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ορκίζομαι είμαι αθώα (1968)[Ανδρέας]
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1969)[στην ομιλία για την κηδεία του Κωνσταντάρα]
Δόκτωρ Ζιβέγγος (1968)[κρυμμένος με τον Βέγγο, βλέπουν τον Τσαγανέα]
Τα δυο πόδια σ΄ένα παπούτσι (1968)[στο σταθμό των τρένων]
Πολύ αργά για δάκρυα (1968)[παίζει χαρτιά]
Το παρελθόν μιας γυναίκας (1968) [καλεσμένος]
Η λεωφόρος του μίσους (1968)[ύποπτος]
Όλγα αγάπη μου (1968)[καλεσμένος]
Ο τυχεράκιας (1968) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο Μικές παντρεύεται (1968)[καλεσμένος]
Κακός, ψυχρός και ανάποδος (1969)[στο θέατρο]
Γυμνοί στο δρόμο (1969)[κ. Κουμαριανός]
Ληστεία στην Αθήνα (1969)[συνεργάτης Σταρένιου]
Ο πρόσφυγας (1969)[μέλος δικαστηρίου]
Τα δυο πόδια σ' ένα... παπούτσι! (1969)[στο σταθμό των τρένων]
Ο απίθανος (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: