ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΖΑΜΙΔΗΣ

Κλεόβουλος Ζαμίδης
Φιλμογραφία
Τα είδωλα (1975)
Έξι διεστραμμένες ζητούν δολοφόνο (1976)  [Μισέλ]  
Ζω για τον έρωτα (1976)  [Κλέονας]  
Ο χορός των βρώμικων εραστών (1976)
Ο παρθενοκυνηγός (1980)
Ο κος Εξουσίας    (1980)
Νεφέλη     (1980)
Ο Βαμβαπούλος και η γκολάρα του (1987)
Επιστροφή των Καθαρμάτων (2003) [μπάρμαν]  
Κάθαρση (2009) [μπάτσος]

Δεν υπάρχουν σχόλια: