ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

ΜΑΙΡΗ ΘΗΒΑΙΟΥ

Μαίρη Θηβαίου-Παπαδοπούλου
Σουμπρέτα του Μουσικού θεάτρου. Αδελφή του κωμικού  Αντώνη Παπαδόπουλου (1932-1983),
σύζυγος του ηθοποιού Νίκου Θηβαίου (1906-1993)
και μητέρα του τραγουδοποιού Χρήστου Θηβαίου.
Φιλμογραφία
Ο ταξιτζής   (1962)
Ο θάνατος του Αλέξανδρου 1966
Ένας απένταρος λεφτάς    (1967)
Ο μεθύστακας του λιμανιού  (1967)
Ο φιγουρατζής  (1968)
Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)
Το τρίπτυχο της αμαρτίας (1972)
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης   (1973)
1922   (1978)  
Από που πάνε για τη χαβούζα (1978)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)
Ήταν άξιος (1982)
Χωρίς μάρτυρες (1983)
Δάσκαλε τι δίδασκες; (1983)
Ο ψύλλος (1992) (1990)

Δεν υπάρχουν σχόλια: