ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

ΠΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΤΑΣ

Πάνος Κορκότας
Γεννήθηκε στην Καβάλα.
Φιλμογραφία
Ο αγκαλίτσας  (1985)  
Αν ήταν το βιολί πουλί...  (1984)  
Το ψώνιο  (1983)  
Εγώ... και το πουλί μου  (1982)  
Η μανούλα, το μανούλι και ο παίδαρος  (1982)  
Και ο πρώτος ματάκιας (1982) [Μανώλης]  
Η νονά (1981) [υπνωτιστής]  
Το μεγάλο ρουθούνι (1981)  
Γεύση από Ελλάδα!  (1980) [αστυνομικός]  
Καθένας με την τρέλα του  (1980)  
Ο φαλακρός μαθητής (1979)
Ο παρθενοκυνηγός (1980)
Ιπποκράτης και δημοκρατία (1972)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: