ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΑΙΝΑΣ

Γιώργος Γιώργαινας
Φιλμογραφία
Όλγα αγάπη μου (1968) [στη παρέα του Γεωργίτση που παίζουν χαρτιά]
Εσχάτη προδοσία (1971) [χειρίζεται τον ηλεκτρονικό πίνακα]
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971) [Τζέρη]
Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας  (1972)
Στην Πόλη αγαπηθήκαμε (1972) [Φίλιππος]
Η κόμησσα της Κέρκυρας (1972)
Το πιο γρήγορο μπουζούκι (1973)[Μισέλ]
Το νησί της αμαρτίας  (1973)[παρέα Λίας Φλέσσα]
Δικτάτωρ καλεί Θανάση  (1973)[συνεργάτης Έξαρχου]

Δεν υπάρχουν σχόλια: