ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

ΚΟΜΠΑΡΣΑ






















Κομπάρσα

Την βρήκαμε σε 9 ταινίες.
Φιλμογραφία
Η παριζιάνα (1969)[γειτόνισσα Βλαχοπούλου]
Ησαία μη χορεύεις (1969)[στην αρχή στο διαφημιστικό τρέιλερ, πελάτισσα ζαχαροπλαστείου]
Όταν η πόλη πεθαίνει (1969)[θαυμάστρια Χρονοπούλου]
Ο Θανάσης, η Ιουλιέτα και τα λουκάνικα (1970)[στη παρέλαση]
Αγάπησα μια πολυθρόνα (1971)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης (1971)[στη κηδεία]
Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Με φόβο και πάθος (1972)[καλεσμένη]
Ο φαντασμένος (1973)[στο ξενοδοχείο ''Μεγάλη Βρετανία'']
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: