ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

ΤΙΤΙΚΑ ΣΑΡΙΓΚΟΥΛΗ

Τιτίκα Σαριγκούλη
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα το 1934 και συγκεκριμένα στην συνοικία του Μεταξουργείου, στην οποία ζει μέχρι σήμερα. Το πραγματικό της όνομα είναι Ευσεβεία Σαριγκούλη και πατέρας της είναι ο Αθανάσιος Σαριγκούλης.
Φιλμογραφία
Το μυστικό του κόκκινου μανδύα (1960)
Phaedra (1962)
Πρώτο καρδιοκτύπι (1963)
Τεστοστερόνη (2004)
Η χορωδία του Χαρίτωνα (2005)[κοπελού πιανίστρια]
Ακαδημία Πλάτωνος (2009) [Χαρίκλεια Φωτίου]
4 μαύρα κουστούμια (2009)
Η κληρονόμος (2009) [γιαγιά στο γήπεδο]
Τέσσερα μαύρα κουστούμια (2010)
I love Καρδίτσα   (2010)[Μήτσαινα]
Απ’ τα κόκαλα βγαλμένα (2011) [Δέσπω Γκίκα]
Λάρισα εμπιστευτικό (2012)
Ο χειμώνας (2012)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: