ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ

Γιώργος Παπαδημητράκης
Γεννήθηκε στο Σωκαρά Μονοφατσίου, αλλά μεγάλωσε στο Ηράκλειο. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Λυκούργου Σταυράκου.
Φιλμογραφία
Φουσκοθαλασσιές (1966) [Αλέκος]
Η ζούγκλα των πόλεων (1970)
Η θυσία του Αβραάμ (1971)
Αεροσυνοδός (1971)
Ο κλοιός (1987) [πιλότος]
Ύποπτος πολίτης (1994)

Δεν υπάρχουν σχόλια: