'ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1974). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ FACEBOOK ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑΣΟΣ ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ


Τάσος Ψωμόπουλος
Γεννήθηκε το 1942 στη Θεσσαλονίκη.Ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός γιατρός και πέθανε το 1944. Σπούδασε στη σχολή του Κυριαζή Χαρατσάρη. Έχει παίξει σε 152 ταινίες.
Φιλμογραφία
Αμαρτωλές τσιγγάνες (1969)
Τα Ομορφόπαιδα (1971
Σέργιος και Άννα (1971)
Δάκρυα για έναν Αλήτη (1971) 
Μάρα η τσιγγάνα (1971)
Τα ομορφόπαιδα!.. (1971)
Η σπηλιά της αμαρτίας  (1976)
Μπουζανικά αλά... Ελληνικά! (1975)
Έξοδος κινδύνου (1980) [μεθυσμένος πελάτης στο αυτοκίνητο]
Υποψήφιοι Βουλευτές και Βουλευτίνες (1980)
Γκαρσονιέρα για δέκα (1981) [αστυνομικός]
Είσαι στην ΕΟΚ... μάθε για την ΕΟΚ (1981)
Ο σεξοκυνηγός (1981)
Ο Κώτσος έξω από το ΝΑΤΟ (1981)
Εγώ και το πουλί μου (1982)
Πάτερ Γκομένιος (1982)Κέρατο στο κέρατο (1982)
Ήταν άξιος (1982) [Κώστας Ζουμιας] 
Γύφτικη κομπανία (1983)
Μια παπαδιά στα μπουζούκια (1983) [Μίλτος]
Πέστα χρυσόστομε (1983) [Σπύρος]
Στα Σαγόνια της Εφορίας (1983)
Και Κλαααμα στα Σχολεία!... (1984)
Λαλάκης ο Εισαγώμενος (1984) 
Επαγγελματίας οπαδός (1985) [Μάρκος]
Ο ιππότης της λακούβας (1985) [Γεράσιμος]
Ο πρασινοφρουρός (1985) [Δημήτρης]
Ρένα τα ρέστα σου!. (1985) [Περικλής]
Δημόσιος Υπάλληλος (1986) 
Ο Γιάννης που Εγινε Τζώννης (1986)
Ο ιππότης της λακούβας (1986) 
The... κόπανοι (1987) [Βλάσης]
Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν (1987) [κουμπάρος]
Ο Βαμβαπούλος και η γκολάρα του (1987) [Βασίλης]
Ο βιντεάκιας (1987) [Τάσος]
Ο κερατοκυνηγός (1987)
Τα ντερέκια (1987) [Αργύρης Καλαμπούρης]
Ντετέκτιβ για κλάματα (Ποντικοκυνηγός) (1988) [διαρρήκτης]
The Κόπανοι (1988) [Βλάσης] 
Ένας αλλά... Λέων (1988) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: