ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ή ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.retrodb.gr, ΤΟ www.cine.gr, ΤΟ www.sansimera.gr ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ''.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑΣΟΣ ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ


Τάσος Ψωμόπουλος
Γεννήθηκε το 1942 στη Θεσσαλονίκη.
Φιλμογραφία
Αμαρτωλές τσιγγάνες (1969)
Τα Ομορφόπαιδα (1971
Σέργιος και Αννα (1971)
Δάκρυα για έναν Αλήτη (1971)
Μάρα η τσιγγάνα (1971)
Τα ομορφόπαιδα!.. (1971)
Η σπηλιά της αμαρτίας (1976)
Μπουζανικά αλά... Ελληνικά! (1975)
Έξοδος κινδύνου (1980) [μεθυσμένος πελάτης στο αυτοκίνητο]
Υποψήφιοι Βουλευτές και Βουλευτίνες (1980)
Γκαρσονιέρα για δέκα (1981) [αστυνομικός]
Είσαι στην ΕΟΚ... μάθε για την ΕΟΚ (1981)
Ο σεξοκυνηγός (1981)
Ο Κώτσος έξω από το ΝΑΤΟ (1981)
Εγώ και το πουλί μου (1982)
Πάτερ Γκομένιος (1982)Κέρατο στο κέρατο (1982)
Ήταν άξιος (1982) [Κώστας Ζουμιας]
Γύφτικη κομπανία (1983)
Μια παπαδιά στα μπουζούκια (1983) [Μίλτος]
Πέστα χρυσόστομε (1983) [Σπύρος]
Στα Σαγόνια της Εφορίας (1983)
Και Κλαααμα στα Σχολεία!... (1984)
Λαλάκης ο Εισαγώμενος (1984)
Επαγγελματίας οπαδός (1985) [Μάρκος]
Ο ιππότης της λακούβας (1985) [Γεράσιμος]
Ο πρασινοφρουρός (1985) [Δημήτρης]
Ρένα τα ρέστα σου!. (1985) [Περικλής]
Δημόσιος Υπάλληλος (1986)
Ο Γιάννης που Εγινε Τζώννης (1986)
Ο ιππότης της λακούβας (1986)
The... κόπανοι (1987) [Βλάσης]
Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν (1987) [κουμπάρος]
Ο Βαμβαπούλος και η γκολάρα του (1987) [Βασίλης]
Ο βιντεάκιας (1987) [Τάσος]
Ο κερατοκυνηγός (1987)
Τα ντερέκια (1987) [Αργύρης Καλαμπούρης]
Ντετέκτιβ για κλάματα (Ποντικοκυνηγός) (1988) [διαρρήκτης]
The Κόπανοι (1988) [Βλάσης]
Ενας αλλά... Λέων (1988)

Δεν υπάρχουν σχόλια: