ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

ΠΕΤΡΟΣ ΖΑΡΚΑΔΗΣ

Πέτρος Ζαρκάδης
Γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1940 στη Ζάκυνθο. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Λυκούργου Σταυράκου. Ως μέλος του Σ.Ε.Η. ανέπτυξε συνδικαλιστική δραστηριότητα. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Σ.Ε.Η. Την περίοδο 1986-1990 έζησε στη Νέα Υόρκη, όπου συνεργάστηκε ως σκηνοθέτης με το Κέντρον Ελληνικού Πολιτισμού στην παρουσίαση θεατρικών έργων. 
Φιλμογραφία
Νειάτα στο Πεζοδρόμιο (1964) 
Αποστολή Θανάτου (1968)
Γοργοπόταμος (1968)
Η Ανταρσία των Δέκα (1970)
Εμπαινε Μανωλιό (1970)
Ηδονή και Εκδίκηση (1970)[Βαγγέλης Λέπουρας]
Ένας τρελλός γλεντζές (1970)
Η σάρκα προστάζει (1971)
Ταξίδι στον Ερωτα και στον Θάνατο (1972)
Μέρες του '36 (1972) [Λουκάς]
Μέρες του `36 - Days of `36 (1972)[Λουκάς]
Αμαρτωλές Σχέσεις (1972)
Ο Κύκλος της Αμαρτίας (1973)
Στα δίχτυα της ανωμαλίας (1973) 
Αληθινή Ηδονή (1974)
Τα χρώματα της ίριδος (1974)
Η Αμαρτία στο Κορμί της (1974)[Πέτρος]
Διαστροφές (1974] [Μάνθος Λιαγκρής]   
Ο θίασος (1975) [Ορέστης]
Γεύση απο Ηδονή (1975)[επιθεωρητής της αστυνομίας] 
1922 (1978)
Αν Μάθετε Τίποτα (1979) 
Ρεπό (1982) [Δρακάκος]
Υπόγεια Διαδρομή (1983)
Χωρίς Μάρτυρες (1983) [εισαγγελέας] 
Χούλιγκανς (κάτω τα χέρια απ' τα νιάτα!) (1983) [Σάββας]
Τι Εχουν να Δουν τα Μάτια μου (1984)[Νικηφόρος Δημόπουλος]
Εν πλω (1985) [πατέρας]
Το Χάραμα - Dawn (1994)

Δεν υπάρχουν σχόλια: