ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

ΠΕΤΡΟΣ ΖΑΡΚΑΔΗΣ

Πέτρος Ζαρκάδης
Γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1940 στη Ζάκυνθο. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Λυκούργου Σταυράκου. Ως μέλος του Σ.Ε.Η. ανέπτυξε συνδικαλιστική δραστηριότητα. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Σ.Ε.Η. Την περίοδο 1986-1990 έζησε στη Νέα Υόρκη, όπου συνεργάστηκε ως σκηνοθέτης με το Κέντρον Ελληνικού Πολιτισμού στην παρουσίαση θεατρικών έργων. 
Φιλμογραφία
Νιάτα στο πεζοδρόμιο (1964) 
Αποστολή θανάτου (1968)
Γοργοπόταμος (1968)
Η ανταρσία των δέκα (1970)
Έμπαινε Μανωλιό (1970)
Ηδονή και εκδίκηση (1970)[Βαγγέλης Λέπουρας]
Ένας τρελός γλεντζές (1970)
Η σάρκα προστάζει (1971)
Ταξίδι στον έρωτα και στον θάνατο (1972)
Μέρες του '36 (1972) [Λουκάς]
Αμαρτωλές σχέσεις (1972)
Ο κύκλος της αμαρτίας (1973)
Στα δίχτυα της ανωμαλίας (1973) 
Αληθινή ηδονή (1974)
Τα χρώματα της ίριδος (1974)
Η αμαρτία στο κορμί της (1974)[Πέτρος]
Διαστροφές (1974] [Μάνθος Λιαγκρής]   
Ο θίασος (1975) [Ορέστης]
Γεύση από ηδονή (1975)[επιθεωρητής της αστυνομίας] 
1922 (1978)
Αν μάθετε τίποτα (1979) 
Ρεπό (1982) [Δρακάκος]
Υπόγεια διαδρομή (1983)
Χωρίς μάρτυρες (1983) [εισαγγελέας] 
Χούλιγκανς (κάτω τα χέρια απ' τα νιάτα!) (1983) [Σάββας]
Τι έχουν να δουν τα μάτια μου (1984)[Νικηφόρος Δημόπουλος]
Εν πλω (1985) [πατέρας]
Το χάραμα - Dawn (1994)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=143914492636522&set=a.102595320101773.1073741828.100010539152921&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: