ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΚΙΚΑΣ

Σταμάτης Γκίκας
Φιλμογραφία 
Αμαρτωλά χέρια (1963)
Ο γυρισμός της μάνας (1964)
Η έξοδος του Μεσολογγίου (1966)
Πλήγωσες την αγάπη μου (1966)
Αμαρτωλές της νύχτας (1966)
Ένας κλέφτης... με φιλότιμο (1968)
Η ώρα της οργής (1968)
Δραπέτες του Μπούλκες  (1969)[Αράπης]
Κολασμένοι του σεξ (1974)
Ήσυχες μέρες του Αυγούστου (1991)
Ακροπόλ (1995) [ηθοποιός θιάσου]
Ο Εργένης (2000)  

Δεν υπάρχουν σχόλια: