ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ






























Κομπάρσος

Τον βρήκαμε σε 33 ταινίες. Μπορεί να ονομάζεται Κώστας Τζάγκουαρ.
Φιλμογραφία
Η αρχόντισσα κι ο αλήτης (1968)[στον καβγά]
Στον ίλιγγο της ζωής (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Τα δυο πόδια σ΄ένα παπούτσι (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η Παριζιάνα (1969)[καλεσμένος στην επίδειξη]
Ο γόης (1969)[ορχήστρα/μπουζούκι]
Το ανθρωπάκι (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ησαία μη χορεύεις (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο θαυματοποιός (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η οργή του αδικημένου (1969)[μουσικός ορχήστρας]
Φουκαράδες και λεφτάδες (1970)[μουσικός ορχήστρας]
Η ταξιτζού (1970)[πελάτης καφενείου και κέντρου διασκέδασης]
Έμπαινε Μανολιό (1970)[μουσικός ορχήστρας]
Νά΄τα΄νε το 13αρι νά΄πεφτε σε μας (1970)[μουσικός ορχήστρας]
Ο νάνος και οι 7 Χιονάτες (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Εν ονόματι του νόμου (1970)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Η θεία μου η χίπισσα (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μια τρελή τρελή σαραντάρα (1970)[μουσικός ορχήστρας]
Ζητούνται Γαμπροί με Προίκα [1970] [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Κακά ψυχρά και ανάποδα (1971)[δημοσιογράφος]
Διακοπές στο Βιετνάμ (1971)[κυνηγάει τον Τζανετάκο]
Οι άντρες ξέρουν ν΄αγαπούν (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο τρελοπενηντάρης (1971)[στο μπαρ του πλοίου]
Η προεδρίνα (1972)[μουσικός ορχήστρας]
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης (1972)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο αισιόδοξος (1973)[μουσικός ορχήστρας]
Η Μαρία της σιωπής (1973)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)[''μπράβος''ομάδας]
Τζακ ο καβαλάρης (1979)[στο πλήθος που σηζητάνε για τον ερχομό του Βουτσά]
Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980)[βγάζει έξω από την επίδειξη τον Βουτσά]
Έξοδος κινδύνου (1980)[ναρκομανής]
Είσαι στην ΕΟΚ μάθε για την ΕΟΚ (1981)[σείχης]
Πάμε για καφέ (1981)[παίζει χαρτιά] 
Πανικός στα σχολεία (1982)[ιδιοκτήτης μπαρ]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: