ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

ΟΛΓΑ ΠΟΤΑΜΙΤΟΥ

Όλγα Ποταμίτου
Είναι από την Λεμεσό και συγκεκριμένα από τη Λάνια. Είναι Κύπρια ηθοποιός και τραγουδίστρια, με πλούσια θεατρική παρουσία και πολλές συμμετοχές σε κυπριακές τηλεοπτικές σειρές ενώ κατά καιρούς τραγούδησε σε διάφορα μαγαζιά. Έπαιξε κυρίως κωμικούς ρόλους αλλά και δραματικούς όπως η Σουλτάνα στην τηλεοπτική επιτυχία του Ant1 "Ελένη η Πόρνη". Έχει ταξιδέψει και έχει παίξει σε όλες τις χώρες και στις παροικίες που υπάρχουν Κύπριοι. Τραγουδά κυπριακά παραδοσιακά τραγούδια με μεγάλη ευκολία. Για ένα διάστημα παρουσίαζε το τηλεπαιχνίδι "Που σου νεύκω". Η κόρη της, η Στέλλα Ποταμίτου είναι και αυτή ηθοποιός και η εγγονή της, Όλγα Φρέρη είναι τραγουδίστρια
Φιλμογραφία
Αγάπες και καημοί (1967)
Δάκρυα και διπλοπενιές (1969)
Αναστενάζουν οι πενιές (1970)[μητέρα]
Διακοπές στη Κύπρο μας (1971)[υπηρέτρια Παπαγιαννόπουλου]
Κλεμμένος έρωτας (1972)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/olgapotamitou/
ΑΠΟ ΤΟ https://mousikovlog.blogspot.bg/

Δεν υπάρχουν σχόλια: