ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ

Ρούλα Πατεράκη
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε αγγλική φιλολογία, και θέατρο στη δραματική σχολή του Κυριαζή Χαρατσάρη. Υπήρξε μέλος του επαγγελματικού του θιάσου, ιδρυτικό μέλος του «Θεατρικού Εργαστηρίου Θεσσαλονίκης» και ήταν ιδρύτρια της «Επιθεώρησης της Δραματικής Τέχνης». Ξεκίνησε να διδάσκει στο studio Υποκριτικής Τέχνης Άκη Δαβή, λίγα χρόνια μετά την ίδρυσή του.
Φιλμογραφία 
 Η εκδίκηση του καβαλλάρη (1962)[Ελένη]
Μάης (1976)
Μαγική λυχνία (1990)
Το μόνον της ζωής του ταξείδιον (2001)
Τρεις στιγμές (2008)
Η πόλη της σιωπής  (2016)
ΑΠΟ ΤΟ http://www.iasmos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια: