ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΤΟΡΑ ΔΟΥΜΑ

Ντόρα (Δώρα) Δούμα
Φιλμογραφία
Εμείς οι αμαρτωλοί (1966)ως Ντόρα Ντούμα
Μεγάλη μου αγάπη (1966)
Οι μνηστήρες της Πηνελόπης (1968)[Φωφώ]
Και οι πέντε ήταν κολασμένες (1968)
Ο πρόσφυγας (1969)
Αληθινή ηδονή (1974)
Ηδονή για τρεις     (1974)[Μελίνα]
Το φιλήδονο κορμί της (1975)[Λένα Ραζή]
Υποταγή στη σάρκα (1975)[Ειρήνη Βερρού]
Γυναίκες που ζητούσαν τον έρωτα (1975)[Νέλλη]
Η σπηλιά της αμαρτίας  (1976)
Καθένας με την τρέλα του... (1980)
Ο ζιγκολό της Αθήνας (1982)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/ntora.douma

Δεν υπάρχουν σχόλια: