ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΡΕΝΑ ΚΡΕΣΤΑ

Ρένα Κρέστα
Επίσης και ως Ρένα Κρίστα ή Κρέσνα.
Φιλμογραφία
Κατά λάθος... μπαμπάς (1957)
Αλύγιστη στη ζωή (1964)[ΩΣ ΡΕΝΑ ΚΡΕΣΝΑ]
Ο Γιάννης τάκανε θάλασσα (1964)
Άγγελοι χωρίς φτερά (1965)[ΩΣ ΡΕΝΑ ΚΡΕΣΝΑ]
Εξιλέωση (1965)
Ο βιασμός μιας παρθένας (1966)
Ο μοναχικός ναύτης και το κορίτσι (1967)
Άλλος για τον παράδεισο (1983)

Δεν υπάρχουν σχόλια: