ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ















Κομπάρσος

Ίσως ονομάζεται Κώστας Κωφινιώτης ή Γιάννης Μάλλης. Τον βρήκαμε σε 28 ταινίες.
Φιλμογραφία
Η φτώχεια θέλει καλοπέραση (1958)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Αντίο ζωή (1960)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μια του κλέφτη (1960)[περαστικός]
Η Κυρια Δημαρχος (1960)[κάτοικος κωμόπολης]
Μήτρος και Μητρούσης (1960)[μάγειρας]
Αμαρτωλά νιάτα (1960)[πελάτης υπαίθριου μπαρ]
Καλημέρα Αθήνα (1960)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Κατηγορούμενος... ο Έρως (1961)[δικηγόρος]
Του Κουτρούλη ο γάμος (1962) [καλεσμένος]
Αθώα ή ένοχη (1963)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Το μεγάλο μυστικό (1963)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Ο τρελάρας (1963)[στο δρόμο με τον Βέγγο]
Τρίτη και 13 (1963)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Τρελλοί πολυτελείας (1963)[μουσικός ορχήστρας]
Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης (1963)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Τα κόκκινα φανάρια (1963)[πελάτης μπαρ]
Οι καθώς πρέπει (1963) 
Δίψα για ζωή (1964) [καλεσμένος]
Μια εβδομάδα στον παράδεισο (1964) [καλεσμένος]
Το δόλωμα (1964)[καλεσμένος στη πρώτη χαρτοπαιξία]
Οι εχθροί (1965)[διασκεδάζει με τους νεαρούς]
Ο ουρανοκατέβατος (1965) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Περάστε την πρώτη του μηνός (1965) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μια τρελή τρελή οικογένεια (1965)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα (1965)[μάρτυρας στο δικαστήριο]
Κατηγορώ τους ανθρώπους (1966)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Νύχτα γάμου (1967)[Θείος Νικόλας / καλεσμένος στο γάμο]
Ο χαζομπαμπάς (1967) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ

1 σχόλιο:

Χρηστος Ματθαιου είπε...

Στη ΝΥΧΤΑ ΓΑΜΟΥ ειναι ο ''Θειος Νικολας'' του Βουτσα...