ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΝΕΡΗΣ

Ηλίας Μαρνέρης
Χορευτής. Ζούσε για πολλά χρόνια στις ΗΠΑ. Πέθανε το 2016.
Φιλμογραφία
Ο αδελφός μου ο τροχονόμος (1963)
Σχολή για σωφερίνες (1964)
Μια τρελή τρελή οικογένεια (1965)
Ραντεβού στον αέρα (1966)
Θυσία (1966)
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966)
Ο αδελφός μου ο λόρδος (1966)
Οι θαλασσιές οι χάντρες (1967)
Μια κυρία στα μπουζούκια (1968)
Η αρχόντισσα του λιμανιού (1969)
Η παριζιάνα (1969)
Σ' αγαπώ (1971)
Εθνική παπάδων (1984)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: