ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

ΣΟΦΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ

Σοφία Ολυμπίου
Γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1935. Το πραγματικό της όνομα, είναι Σοφία-Γλυκερία Χαλκιοπούλου και πατέρας της ήταν ο ηθοποιός Γιάννης Χαλκιόπουλος. Πρώτος της σύζυγος ο ηθοποιός Γιώργος Ολύμπιος (1910 -1970) και δεύτερος ο επίσης ηθοποιός Χριστόφορος Καζαντζίδης (1936 - ). Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 ''Άκρως οικογενειακόν'', όπου ενσάρκωνε τη θεία του Γιάννη Μπέζου, Τζούλια Χουρμουζιάδου. Πέθανε στις 25 Σεπτεμβρίου 2017.
Φιλμογραφία
Ο δολοφόνος αγαπούσε πολύ... (1960)
Τρελλός και πάσης Ελλάδος (1983)
Πήρες πτυχίο; (1985)
Απ' το χιόνι (1993)
Ζωή χαρισάμενη (1993)
Λευτέρης Δημακόπουλος (1993)
Μιρουπάφσιμ (1997)
Ο κύριος με τα γκρι (1997)
Ρ 20 (2004)
Πανδώρα (2006)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/groups/418822554972791/photos/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πεθανε στις 25/09/2017 σε ηλικια 82 ετων...