ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

ΣΟΦΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ

Σοφία Ολυμπίου
Γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1935. Το πραγματικό της όνομα, είναι Σοφία-Γλυκερία Χαλκιοπούλου. Πρώτος της σύζυγος ο ηθοποιός Γιώργος Ολύμπιος (1910 -1970) και δεύτερος ο επίσης ηθοποιός Χριστόφορος Καζαντζίδης (1936 - ). Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 ''Άκρως οικογενειακόν'', όπου ενσάρκωνε τη θεία του Γιάννη Μπέζου, Τζούλια Χουρμουζιάδου.
Φιλμογραφία
Ο δολοφόνος αγαπούσε πολύ... (1960)
Τρελλός και πάσης Ελλάδος (1983)
Πήρες πτυχίο; (1985)
Απ' το χιόνι (1993)
Ζωή χαρισάμενη (1993)
Λευτέρης Δημακόπουλος (1993)
Μιρουπάφσιμ (1997)
Ο κύριος με τα γκρι (1997)
Ρ 20 (2004)
Πανδώρα (2006)

Δεν υπάρχουν σχόλια: