ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ.ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

ΤΖΙΜΗΣ ΛΥΓΟΥΡΑΣ

Τζίμης Λυγουράς -Λιγούρας
Στο φιλμ ''Ο θησαυρός του μακαρίτη'', είχε τα καθήκοντα του  ηλεκτρολόγου.
Φιλμογραφία
Μπροστα στο Θεο (1953)
Οι παπατζήδες (1954)
Τρεις δραπέτες του φρενοκομείου (1954)
Γυναίκες δίχως άντρες (1954)
Γκόλφω (1955)
Τα μαναβάκια (1957)[αστυφύλακας]
Της νύχτας τα καμώματα (1957) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μανούλα θέλω να ζήσεις (1957)[αστυφύλακας-συνέλαβε και οδήγησε τη Μαίρη στον ανακριτή]
Μια λατέρνα μια ζωή (1958)[στη ταβέρνα]Ένας ήρως με παντούφλες (1958)[του συνεργείου ηλεντροφωτισμού-πετάει το καλώδιο προς το μπαλκόνι]
Μια ζωή την έχουμε (1958)[δεσμοφύλακας]
Η φτώχεια θέλει καλοπέραση (1958)
Η ζαβολιάρα (1959)
Ο Ηλίας του 16ου (1959)[διερχόμενος αστυνομικός]
Νταντά με το ζόρι (1959)
Το μεγάλο κόλπο (1960)
Ο Μήτρος και ο Μητρούσης στην Αθήνα (1960)
Κατηγορούμενος ο έρως (1962)
Η κόρη του ήλιου (1971)
Η Αλίκη δικτάτωρ (1972)
Με φόβο και πάθος (1972)[σερβιτόρος]
Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)[μπάρμαν]
Ο εχθρός του λαού (1972)
Η Μαρία της σιωπής (1973)[δουλεύει στη ταβέρνα του Καλογήρου]
Δικτάτωρ καλεί Θανάση (1973)[στη δεξίωση]
Ο Αστερισμός της Παρθένου (1973)[λαχειοπώλης]

Δεν υπάρχουν σχόλια: