ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

ΤΖΙΜΗΣ ΛΥΓΟΥΡΑΣ

Τζίμης Λυγουράς
Στο φιλμ ''Ο θησαυρός του μακαρίτη'', είχε τα καθήκοντα του  ηλεκτρολόγου.
Φιλμογραφία
Μπροστα στο Θεο (1953)
Οι παπατζήδες (1954)
Τρεις δραπέτες του φρενοκομείου (1954)
Γυναίκες δίχως άντρες (1954)
Γκόλφω (1955)
Τα μαναβάκια (1957)
Της νύχτας τα καμώματα (1957) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μανούλα θέλω να ζήσεις (1957)
Μια λατέρνα μια ζωή (1958)[στη ταβέρνα]
Μια ζωή την έχουμε (1958)[δεσμοφύλακας]
Η φτώχεια θέλει καλοπέραση (1958)
Η ζαβολιάρα (1959)
Νταντά με το ζόρι (1959)
Το μεγάλο κόλπο (1960)
Ο Μήτρος και ο Μητρούσης στην Αθήνα (1960)
Κατηγορούμενος ο έρως (1962)
Η κόρη του ήλιου (1971)
Η Αλίκη δικτάτωρ (1972)
Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)[μπάρμαν]
Ο εχθρός του λαού (1972)
Η Μαρία της σιωπής (1973)[δουλεύει στη ταβέρνα του Καλογήρου]
Δικτάτωρ καλεί Θανάση (1973)[στη δεξίωση]
Ο Αστερισμός της Παρθένου (1973)[λαχειοπώλης]

Δεν υπάρχουν σχόλια: