ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΑΚΟΣ

Γιάννης Λιακάκος
Γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1966. 
Φιλμογραφία
Αποστολή θανάτου (1968) [στην ομάδα των σαμποτέρ]
Επί εσχάτη προδοσία (1968)
Η ώρα της οργής (1968)
Ξύπνα καϋμένε Περικλή (1969) [σερβιτόρος που υποδύεται τον αστυνομικό]
Ο παραμυθάς (1969) [υπάλληλος του αεροδρομίου]
Η Σμυρνιά (1969)
Άγιος Νεκτάριος ο προστάτης των φτωχών (1969)
Ένας Κίτσος στα μπουζούκια (1970)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ’ άλλα (1970) [οικογενειάρχης όπου ο Θύμιος πάει ως... γκουβερνάντα] 
Μια γυναίκα στην αντίσταση (1970)
Δώστε τα χέρια (1971)
Ο τρελοπενηντάρης (1971) [γκρούμ ξενοδοχείου]
Παπαφλέσσας / Η μεγάλη στιγμή του ’21 (1971)
Το ολοκαύτωμα (1971)
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης (1972)
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης (1973)
Ο τρομοκράτης (1975) [αστυφύλακας στο σημείο των λύτρων]
"Επιστροφή στη ζούγκλα"  (1988)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια: