ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΑΚΟΣ

Γιάννης Λιακάκος
Γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1966. 
Φιλμογραφία
Αποστολή θανάτου (1968) [στην ομάδα των σαμποτέρ]
Επί εσχάτη προδοσία (1968)
Η ώρα της οργής (1968)
Ξύπνα καϋμένε Περικλή (1969) [σερβιτόρος που υποδύεται τον αστυνομικό]
Ο θαυματοποιός (1969)[αντιπρόσωπος βιομηχανίας πυροτεχνημάτων]
Ο παραμυθάς (1969) [υπάλληλος του αεροδρομίου]
Η Σμυρνιά (1969)
Άγιος Νεκτάριος ο προστάτης των φτωχών (1969)
Ένας Κίτσος στα μπουζούκια (1970)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ’ άλλα (1970) [οικογενειάρχης όπου ο Θύμιος πάει ως... γκουβερνάντα] 
Μια γυναίκα στην αντίσταση (1970)
Δώστε τα χέρια (1971)
Ο τρελοπενηντάρης (1971) [γκρούμ ξενοδοχείου]
Παπαφλέσσας / Η μεγάλη στιγμή του ’21 (1971)
Το ολοκαύτωμα (1971)
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης (1972)
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης (1973)
Ο τρομοκράτης (1975) [αστυφύλακας στο σημείο των λύτρων]
"Επιστροφή στη ζούγκλα"  (1988)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια: