ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

ΜΥΡΙΕΛΛΑ ΡΑΙΣΗ

Μυριέλλα Ραΐση 
Γεννήθηκε το 1914. Στο θέατρο ήταν ηθοποιός της πρόζας. Μεταπολεμικά εμφανίστηκε και σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες. Απεβίωσε το 1980.
Φιλμογραφία
Όνειρα κοριτσιών (1953)
Γυναίκες δίχως άντρες (1954)
Κόκκινα τριαντάφυλλα (1955) [Κατίνα] 
Έχει θείο το κορίτσι (Ο θείος της Βιολέτας) (1957) [εξαδέλφη της θείας]
Της τύχης τα γραμμένα (1957)  [Ελπίδα, γειτόνισα της Έλσας]
Το εισπρακτοράκι (1958)
Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός (1959)[Λευκή Πετρίδου, σύζυγος Πέτρου και μητέρα της Μπούλης]
Πρέπει να ζήσης τίμια (1962)
Με πότισες φαρμάκι (1965)


Δεν υπάρχουν σχόλια: