ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΡΟΛΟΥ

Χαριτίνη Καρόλου 
Γεννήθηκε στην Κοζάνη με καταγωγή από τον Βόλο, αλλά μεγάλωσε στον Πειραιά. Ο πατέρας της ήταν δικαστικός και είχε άλλα επτά αδέλφια (ήταν η μικρότερη). Σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Δημήτρη Ροντήρη και του Ωδείου Αθηνών (αποφοίτησε το 1964). Ήταν συζυγος από το 1986 του σκηνοθετη και τηλεοπτικού παραγωγού, Σουλη Γεωργιαδη που πέθανε το 1997.
Φιλμογραφία 
Πονηρό θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα(1980) [Μόνικα]
Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες (1980) [Ρένα]
Το χαμόγελο της Πυθίας (1979)
Υπόθεση Πολκ (1978) [κυρία Παππά]
Οι γενναίοι πεθαίνουν δύο φορές (1973) [Αγγέλα]
Το κρυφό σπίτι της Αγγέλας (1972)
Αεροσυνοδός (1971) [Χλόη Μαρκάτη]
Αυτοί που ξέχασαν τον όρκο τους (1971) [Βάνα]
Οι αμαρτωλοί (1971) [Μάρθα Νίκογλου]
Η ανταρσία των δέκα (1970) [Στέλλα]
Ο μεγάλος ένοχος (1970)[Ζέτα]
Ο Ντιρλαντάς (1970)
Όμορφες μέρες (1970)
Ζαβολιές (1969) [Τζένη]
Ερασταί του μεσαίου τοίχου (1967)[Μαρία] 
Οι σφαίρες δεν γυρίζουν πίσω (1967)
Τι κι αν γεννήθηκα φτωχός (1967) [Αννούλα Βαγενά]
Επιχείρησις Δούρειος Ίππος (1966)
Ο αδελφός Άννα (1963) [Τίνα]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.retromaniax.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: