ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΗΣ

Γιώργος Μπάρτης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1937 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Απέκτησε άδεια άσκησης επαγγέλματος ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο το 1959. Μετέφρασε διάφορα έργα.
Φιλμογραφία
Δεξιοτερα της Δεξιας - Farther right than the Right (1989)
Η γυναίκα της πρώτης σελίδας (1987)
Αγγελος - Angel (1982) [πρώην εραστής]
Ο Μεγαλέξανδρος (1980)
Κραυγές στον άνεμο - Voice in the Wind (1979)
Άγνωστος στρατιώτης (1976) [Γερμανός διοικητής]
Κραυγές στον άνεμο (1976)
Έγκλημα στο Καβούρι (1974)
Επικίνδυνη νύχτα (1974)

Η αμαρτία στο κορμί της (1974) [Στέφανος]
Η δίκη των δικαστών (1974)

Αντάρτες των πόλεων (1972) [Φραντς]
Αέρα, Αέρα, Αέρα (1972)
Ο τρελοπενηντάρης (1971) [Τόμσον]
Καταναλωτική κοινωνία (1971)
Ο αγαθιάρης και η ατσίδα (1971)
Ο φαφλατάς (1971) [Αλέκος]

Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970)
Ο προδότης πρέπει να πεθάνει (1970)
Ο τρελός της πλατείας αγάμων (1970)

Στη μάχη της Κρήτης (1970) [Γερμανός Λοχαγός]
ΟΧΙ (1969) [Τζόρτζιο]
Επιχείρησις Απόλλων (1968) [φωτογράφος]
Στα σύνορα της προδοσίας (1968)
Ξεχασμένοι ήρωες (1966)
Η μοίρα του αθώου (1965)
Επιστροφή (1965)

Προδοσία (1964)

Διαγωγή μηδέν (1949)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοπαιξε στην ταινια Διαγωγη μηδεν το 1949.

ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ είπε...

Ωραιος τον βλεπω στο παγκρατι