ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΟΝΙΑ ΖΩΙΔΟΥ

Σόνια Ζωίδου
Κατάγεται από την Κομοτηνή. Υπήρξε μία από τις πρώτες Σταρ Ελλάς στην ιστορία του θεσμού και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος το 1955. Υπήρξε για βραχύβιο χρονικό διάστημα παρουσιάστρια του προγράμματος στην ελληνική τηλεόραση. Αργότερα αποχώρησε από τον καλλιτεχνικό χώρο για προσωπικούς λόγους και το 1970 παντρεύτηκε τον αρχιτέκτονα Βασίλη Κουράκο. Σήμερα ζει στην Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, μαζί με το σύζυγό της και τον γιο της.
Φιλμογραφία
Κατάσκοποι στο Σαρωνικό (1968)
Κατατρεγμενοι της Μοιρας (1964)
Οι ανειδίκευτοι / Ευτυχώς χωρίς δουλειά (1963)
Ευτυχώς Χωρίς Δουλειά (1963)
Αγάπη Γραμμένη με Αίμα (1962) [Αρετή]
Ζήτω η Τρέλλα (1962) [Μάρθα]

Η κατάρα της μάνας / Η υπόσχεση (1961) [Χρύσα Γούσια]
Κορίτσια της Αθήνας (1961) [Ρένα]
Οι 900 της Μαρίνας (1960)
Ενα Κορίτσι σε Περιμένει (1960)
Μαλαμω (1960)
Πλούσιοι χωρίς λεφτά!... (1960) [Άννα]
Αμαρυλλίς (Το Κορίτσι της Αγάπης (1959)
Οσο Υπάρχουν Γυναίκες (1959)
Η Λίμνη των Πόθων (1958) [Ασημούλα]
Ένας ήρως με παντούφλες (1958) [Τζούλια Δεκαβάλα]


Δεν υπάρχουν σχόλια: