ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΟΝΙΑ ΖΩΙΔΟΥ

Σόνια Ζωίδου
Κατάγεται από την Κομοτηνή. Υπήρξε μία από τις πρώτες Σταρ Ελλάς στην ιστορία του θεσμού και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος το 1955. Υπήρξε για βραχύβιο χρονικό διάστημα παρουσιάστρια του προγράμματος στην ελληνική τηλεόραση. Αργότερα αποχώρησε από τον καλλιτεχνικό χώρο για προσωπικούς λόγους και το 1970 παντρεύτηκε τον αρχιτέκτονα Βασίλη Κουράκο. Σήμερα ζει στην Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, μαζί με το σύζυγό της και τον γιο της.
Φιλμογραφία
Κατάσκοποι στο Σαρωνικό (1968)
Κατατρεγμένοι της μοίρας (1964)
Οι ανειδίκευτοι / Ευτυχώς χωρίς δουλειά (1963)
Αγάπη γραμμένη με αίμα (1962) [Αρετή]
Ζήτω η τρέλα (1962) [Μάρθα]

Η κατάρα της μάνας / Η υπόσχεση (1961) [Χρύσα Γούσια]
Κορίτσια της Αθήνας (1961) [Ρένα]
Οι 900 της Μαρίνας (1960)
Ένα κορίτσι σε περιμένει (1960)
Μαλάμω (1960)
Πλούσιοι χωρίς λεφτά!... (1960) [Άννα]
Αμαρυλλίς (Το κορίτσι της αγάπης (1959)
Όσο υπάρχουν γυναίκες (1959)[Λεμονιά]

Η λίμνη των πόθων (1958)[Μιράντα Καλιμπούκα]

Ένας ήρως με παντούφλες (1958) [Τζούλια Δεκαβάλα]

Δεν υπάρχουν σχόλια: