ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''
Κάποιες σελίδες, αντιγράφουν τις αναρτήσεις μου χωρίς να αναφέρουν από που βρήκανε τα στοιχεία τους. Εγώ πάντα μα ΠΑΝΤΑ αναφέρω τις πηγές μου--εαν τυχόν το έχω πάρει από κάπου.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ...

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΡΙΑ ΣΟΚΑΛΗ

Μαρία Σόκαλη
Μαρία-Σπυριδούλα. Γεννήθηκε το 1944 στη Δυτική Γερμανία. Ηθοποιός και παρουσιάστρια.
Φιλμογραφία
Τζένη Τζένη (1965) [Υβόννη Καρίπη]
Ο παρθένος (1966) [Τασούλα]
Μιας πεντάρας νειάτα (1967) [Πολυξένη Βαλάσκου]
Ο εμποράκος (1967) [Λένα Κωνσταντινίδου]
Αγωνία για τον έρωτα (1969)
Δουλικό αμέσου δράσεως (1972) [Μάρω]
Ερωτιάρης του γλυκού νερού (1972)
Υβ! Υβ! (1972) [Μαρία]
Ελληνική υπόθεση (1976)
Γυμνό κεντρί (1975)
Σόδομα και Γόμορα (1982)
Ο στόχος (1983)
Ο φακίρης (1989)

Δεν υπάρχουν σχόλια: