ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΡΙΑ ΣΟΚΑΛΗ

Μαρία Σόκαλη
Μαρία-Σπυριδούλα. Γεννήθηκε το 1944 στη Δυτική Γερμανία. Ηθοποιός και παρουσιάστρια.
Φιλμογραφία
Τζένη Τζένη (1965) [Υβόννη Καρίπη]
Ο παρθένος (1966) [Τασούλα]
Μιας πεντάρας νειάτα (1967) [Πολυξένη Βαλάσκου]
Ο εμποράκος (1967) [Λένα Κωνσταντινίδου]
Αγωνία για τον έρωτα (1969)
Δουλικό αμέσου δράσεως (1972) [Μάρω]
Ερωτιάρης του γλυκού νερού (1972)
Υβ! Υβ! (1972) [Μαρία]
Ελληνική υπόθεση (1976)
Γυμνό κεντρί (1975)
Σόδομα και Γόμορα (1982)
Ο στόχος (1983)
Ο φακίρης (1989)

Δεν υπάρχουν σχόλια: