ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΝΟΣ

Δημήτρης Μπάνος
Γεννήθηκε το 1932 στις Νύμφες Κέρκυρας με καταγωγή από τη Βόρειο Ήπειρο και πέθανε στις 31 Μαίου 2009. Έλαβε μέρος σε 49 τηλεοπτικές σειρές-σίριαλ, 39 κινηματογραφικές ταινίες, 82 βιντεοταινίες και 15 τηλεοπτικές θεατρικές παραστάσεις.
Φιλμογραφία
Θεέ μου, δος μου το φως μου (1963)[αστυνομικός]
Ο μπακαλόγατος (1968)
Η αλήθεια είναι πικρή (1974)
Αγάπη μου Ουά-Ουά (1974)[Τάκαλης]
Βέγγος, ο Υπέροχος  (1978) [ο ίδιος]
Η ηλικία της θάλασσας   (1978)
Υπόθεση Πολκ (1978)
Το χαμόγελο της Πυθίας (1979)
Ο άνθρωπος λαχείο (1979)
Ρένα να η ευκαιρία (1980)
Γεύση από Ελλάδα (1980)[θυρωρός]
Πάμε για καφέ (1981)[ιδιοκτήτης λέσχης]
Τα όπλα μου ρίχνουν λουλούδια (1981)
Ένας κοντός θα μας σώσει (1981)[θυρωρός]
Άγρια νειάτα (1982)
Κέρατο στο κέρατο (1982)
Χίλια κυβικά τρέλλα (1983)
Χωρίς μάρτυρες (1983)
Είμαι... (1983)
Η δημοκρατία του νέφους (1983)
Καταζητείται το πρόσωπο της ημέρας (1983)
Ο βιασμός μιας μοναχής (1983)
Ο φονιάς (1983)
Οι επικίνδυνοι (Μια διαμαρτυρία) (1983)
Σιδηρά κυρία (1983)
Αθήνα-Νέα Υόρκη: Το μεγάλο κόλπο (1985)
Τα πρόσωπα του Θεού (1985)
Επάγγελμα γυναίκα μια ζωή πατίνι (1986)
Καραβάν Σαράι (1986)
Ράκος...Νο14: Και ο πρώτος μπουνάκιας (1986)
Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν (1987)
Ο παράδεισος ανοίγει με αντικλείδι (1987)
The...Κόπανοι (1987)
Μειδιάστε παρακαλώ (1988)
Και δειλός και τολμηρός (1988)
Το τελευταίο στοίχημα (1989)
Υπέρ επείγον (1989)
Αχ αυτός ο άντρας μου (1989)
Όσο υπάρχει αλκοόλ... (2002)

Δεν υπάρχουν σχόλια: