ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

ΕΦΗ ΚΟΣΜΑ

Έφη Κοσμά
Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιωργου Θεοδοσιάδη το 1975. Ήταν σε αρκετές ταινίες βοηθός σκηνοθέτη και διευθύντρια παραγωγής.
Φιλμογραφία
Εγκλημα στο Καβούρι (1974)
Οι διαβολάνθρωποι  (1975)
Η Μάσκα του Διαβόλου (1976) [θύμα]  
Ρένα... Να η Ευκαιρία  (1980)
Ενας Κοντός θα Μας Σώσει! (1981)
Δράκος, το Πρόσωπο της Ημέρας  (1983) [Χρύσα]  
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=208953402799297&set=a.102595320101773.1073741828.100010539152921&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: