ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ















Κομπάρσος

Φιλμογραφία
Μια ζωή την έχουμε (1958) [εργαζόμενος στην τράπεζα]
Έρωτας με δόσεις (1959)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Κορόιδο γαμπρέ (1962)  [ένοικος στη πολυκατοικία που μένουν Αυλωνίτης - Σταυρίδης]
Αφήστε με να ζήσω (1965) [εργάτης που ψάχνει για δουλειά]
Το χρήμα ήταν βρώμικο (1967) [αστυνομικός]
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ

1 σχόλιο:

Αρης είπε...

Στο 'Κοροιδο γαμπρε' δεν ειναι αγοραστης οικοπεδου. Ειναι συγκατοικος Αυλωνιτη στην πολυκατοικια που του κανει παρατηρηση οταν κλειδωνεται εξω με την πετσετα.