ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ















Κομπάρσος
Τον βρήκαμε σε 6 ταινίες.
Φιλμογραφία
Μια ζωή την έχουμε (1958) [εργαζόμενος στην τράπεζα]
Έρωτας με δόσεις (1959)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο θείος από τον Καναδά (1959)[ένοικος σπιτιού]
Κορόιδο γαμπρέ (1962)  [ένοικος στη πολυκατοικία που μένουν Αυλωνίτης - Σταυρίδης]
Αφήστε με να ζήσω (1965) [εργάτης που ψάχνει για δουλειά]
Το χρήμα ήταν βρώμικο (1967) [αστυνομικός]
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ

1 σχόλιο:

Αρης είπε...

Στο 'Κοροιδο γαμπρε' δεν ειναι αγοραστης οικοπεδου. Ειναι συγκατοικος Αυλωνιτη στην πολυκατοικια που του κανει παρατηρηση οταν κλειδωνεται εξω με την πετσετα.