ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΣΤΑΝΑΣ

Κώστας Καστανάς
Γεννήθηκε στον Πειραιά στις 9 Μαίου 1943. Αριστούχος της δραματικής σχολής του Εθνικού θεάτρου (1964). Καθηγητής υποκριτικής στην Ανωτέρα Σχολή Υποκριτικής Τέχνης του Εθνικού θεάτρου (1983-1995). Το 1977 είχε παντρευτεί τη Μαίρη Βιδάλη με την ποία απέκτησε έναν γιο.
Φιλμογραφία 
Το νησί της Αφροδίτης (1969) [Ντέιβι Πάτερσον]
Το άλλο γράμμα (1976)
Αλέξανδρος ο μέγας (1977)
Η δίκη της χούντας: Κορυδαλλός 75 (1981)
Οι αζήτητοι (1982)
Μακεδονία (1995)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/KostasKastanasKostasKastanas/photos/a.327393124026070.70239.326983537400362/393923950706320/?type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: