ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

ΕΛΣΑ ΜΟΡΛΕΝ

Έλσα Μορλέν  ή Μαρλέν ή Μαρλαίν
Κομπάρσα. Είχε πολύ γνωστό γραφείο κομπάρσων τη δεκαετία του '60, λάμβανε μέρος κι αυτή  στις ταινίες και οι σκηνοθέτες την έβαζαν κι έλεγε κάποια λόγια. 
Φιλμογραφία 
Κατά λάθος... μπαμπάς (1957)
Τα Χριστούγεννα του αλήτη (1962)
Εμείς τα μπατιράκια (1963)
Ανήσυχα νειάτα (1963)[δεσμοφύλακας]
Χωρίς ταυτότητα (1963)
Ο διαιτητής (1963)
Τα παιδιά της Μανταλένας (1963)
Ο Γιάννης τάκανε θάλασσα (1964)
Ορφανή στους πέντε δρόμους (1964)
Του χωρισμού το τραίνο (1967
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: