ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

ΦΩΤΗΣ ΑΡΜΕΝΗΣ

Φώτης Αρμένης
Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1952. Σπούδασε θέατρο στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη, απ’ όπου αποφοίτησε  το 1977. Δίδαξε Θέατρο σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στα Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ επί σειρά ετών. Επαινέθηκε για τις παραστάσεις που ανέβασε, από την κριτική επιτροπή των Πανελληνίων Αγώνων Μαθητικού Θεάτρου, τον Δήμο Ν. Ηρακλείου και τον Δήμο Πεύκης. Ανέβασε παραστάσεις και οργάνωσε εκδηλώσεις σε πολιτιστικούς συλλόγους. Αναπληρωτής Προιστάμενος του Εποπτικού Συμβουλίου του Οργ. Συγγενικών Δικαιωμάτων των Ηθοποιών, “ΔΙΟΝΥΣΟΣ”. Σπουδαστής ακόμα, συμμετείχε στον εταιρικό θίασο “Ελεύθεροι Καλλιτέχνες”, με το έργο του Βασίλη Ρώτα, “Κολοκοτρώνης” και στο Ελληνικό χορόδραμα της Ραλλούς Μάνου στο Χορόδραμα, “Ορέστεια”.  Εμφανίστηκε σε σήριαλ και σειρές όπως: “Βασίλησσα Αμαλία”, “Μικρές Αγγελίες”, “Χατζηεμμανουήλ”, “Χιλιοποδαρούσα” “Οι Φίλοι”, “Σταύρωση χωρίς ανάσταση”, “Το θέατρο στο βουνό”, “Ο δικός μας άνθρωπος”, “Αλέξιος Καλέργης”, “Η Γυναίκα στη Μονόπρακτη Κωμωδία”, “Καπνισμένος ουρανός”, “Η Οργή Των Θεών”, “Μπελάδες για δύο”, “Τμήμα Ηθών”, “Κάζα Ντι Μακαρόνι”, “Στον Ψυχίατρο”, “Χαμένη ‘Άνοιξη”, Σκονισμένα Σύννεφα”, “Ψίθυροι Καρδιάς”, “Καζαντζάκης”, “Άγγιγμα Ψυχής”, “Όταν ήλθαν οι Μέλισσες”, “Γ. Βιζυηνός”, “Ο θησαυρός της Αγγελίνας”, “Το κόκκινο δωμάτιο”, “Μαρία η άσχημη”, “Αγρια παιδιά”, και πολλά άλλα. 
Φιλμογραφία
Γεύση από ηδονή (1975)
Αμαρτωλό τρίο   (1975)
Η τρίτη επαφή στο σεξ  (1976)
Απίθανοι αλλοιώτικοι κι ωραίοι.... (1982)
Και ο πρώτος ματάκιας   (1982)
Καμικάζι τσαντάκιας (1982)
Τα σαϊνια (1982)
Το θέατρο στο βουνό (1985)
Ο κλοιός (1987)
Η εποχή των ασεβών (2000)
Μοιραία σχέση   (2009)
Kame Koummando (2012)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/farmenis1
ΑΠΟ ΤΟ http://an-art.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: