ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

Γιώργος Ζορμπάς
Ηθοποιός και τραγουδιστής.
Φιλμογραφία
Όταν η πόλις πεθαίνη (1969)
Πληγωμένα νιάτα (1969)
Ορατότης μηδέν (1970)
Οι εκβιαστές  (1972)
Ναι μεν, αλλά...(1972)
Οι προστάτες  (1973)
Παραγγελιά (1980)
Ρεμπέτικο (1983)
Μανία (1985)
Καπετάν Μειντάνος (1987)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: