ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ



















Κομπάρσος

Τον βρήκαμε σε 32 ταινίες.
Φιλμογραφία
Κάτι κουρασμένα παλικάρια (1967)[πελάτης ξενοδοχείου]
Ο αλύγιστος (1968)[καλεσμένος]
Οι μνηστήρες της Πηνελόπης (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο μαχαραγιάς (1968)[στην υποδοχή]
Ορκίζομαι είμαι αθώα! (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά (1969) [στο γάμο του Αγγελόπουλου με την Βουγιουκλάκη]
Ας με κρίνουν οι ένορκοι (1969)[μέλος δικαστηρίου]
Γιατί με πρόδωσες (1969) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)[πελάτης καζίνο]
Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969)[στο γήπεδο]
Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969)[πελάτισσα εστιατορίου]
Η κραυγή μιας αθώας (1969)[μέλος δικαστηρίου]
Ο Άνθρωπος που Γύρισε από τα Πιάτα (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Τα δυο πόδια σ' ένα... παπούτσι! (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το φθινόπωρο μιας καρδιάς (1969)[πελάτης ξενοδοχείου]
Ακόμα μια φορά πριν ξεψυχήσω (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αεροσυνοδός (1971)[επιβάτης αεροπλάνου]
Αήττητος (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης (1971)[στη κηδεία]
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή (1971)[παίζει χαρτιά]
Πίσω μου σ' έχω σατανά (1971)[στον ιππόδρομο]
Η προεδρίνα (1972)[ασθενής στον Γρηγορίου]
Κατηγορώ τη ζωή (1972) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα (1972)[πελάτης εστιατορίου]
Ο Κύριος Σταθμάρχης (1972)[στο θέατρο]
Η Μαρία της σιωπής (1973)[ένορκος]
Θέμα συνειδήσεως (1973)[ακροατήριο υπουργού]
Κολασμένες ψυχές στα δίκτυα της ηδονής (1973)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο φαντασμένος (1973) [στο ξενοδοχείο ''Μεγάλη Βρετανία'']
Ένας νομοταγής πολίτης (1974)[εργαζόμενος]
Ένα τανκς... στο κρεβάτι μου (1975) [νοσοκόμος]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: