ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ

















Κομπάρσος

Τον βρήκαμε σε 31 ταινίες.
Φιλμογραφία
Κάτι κουρασμένα παλικάρια (1967)[πελάτης ξενοδοχείου]
Ο αλύγιστος (1968)[καλεσμένος]
Οι μνηστήρες της Πηνελόπης (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο μαχαραγιάς (1968)[στην υποδοχή]
Ορκίζομαι είμαι αθώα! (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
στην υποδοχή]
Ας με κρίνουν οι ένορκοι (1969)[μέλος δικαστηρίου]
Γιατί με πρόδωσες (1969) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)[πελάτης καζίνο]
Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969)[στο γήπεδο]
Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969)[πελάτισσα εστιατορίου]
Η κραυγή μιας αθώας (1969)[μέλος δικαστηρίου]
Ο Άνθρωπος που Γύρισε από τα Πιάτα (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Τα δυο πόδια σ' ένα... παπούτσι! (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το φθινόπωρο μιας καρδιάς (1969)[πελάτης ξενοδοχείου]
Ακόμα μια φορά πριν ξεψυχήσω (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αεροσυνοδός (1971)[επιβάτης αεροπλάνου]
Αήττητος (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης (1971)[στη κηδεία]
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή (1971)[παίζει χαρτιά]
Πίσω μου σ' έχω σατανά (1971)[στον ιππόδρομο]
Η προεδρίνα (1972)[ασθενής στον Γρηγορίου]
Κατηγορώ τη ζωή (1972) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα (1972)[πελάτης εστιατορίου]
Ο Κύριος Σταθμάρχης (1972)[στο θέατρο]
Η Μαρία της σιωπής (1973)[ένορκος]
Θέμα συνειδήσεως (1973)[ακροατήριο υπουργού]
Κολασμένες ψυχές στα δίκτυα της ηδονής (1973)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο φαντασμένος (1973) [στο ξενοδοχείο ''Μεγάλη Βρετανία'']
Ένας νομοταγής πολίτης (1974)[εργαζόμενος]
Ένα τανκς... στο κρεβάτι μου (1975) [νοσοκόμος]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: