ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΡΑΣ






































Νίκος Σοφράς (Κολέας)
Κομπάρσος. Τον παραπάνω δεν τον είχαμε παρατηρήσει σε κάποια ταινία. Σε ένα ποδοσφαιρικό site σε κάποια παλιά φωτογραφία, ήταν στη θύρα 13 του Παναθηναικού και κάποιοι μας έδωσαν  πληροφορίες. Γέννημα θρέμα Σαλαμινιώτης, ''άρρωστος'' Παναθηναικός. Πέθανε από προβλήματα με την καρδιά του πριν αρκετά χρόνια. Έκανε ''περάσματα'' σε πολλές ταινίες και θα τις βγάλουμε σιγά σιγά.
Φιλμογραφία
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)[κάτοικος χωριού]
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966)[στην εκδρομή]
Η χαρτορίχτρα (1967)[εργάτης στην οικοδομή]
Το κορίτσι του λουνα παρκ (1968)[περαστικός στο λούνα παρκ]
Προκόπης ο απρόκοπος (1969)

Δεν υπάρχουν σχόλια: