ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Νίκος Εμμανουήλ Αντωνού
ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ facebook.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017

ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΡΑΣ


















































Νίκος Σοφράς (Κολέας)
Κομπάρσος. Τον παραπάνω δεν τον είχαμε παρατηρήσει σε κάποια ταινία. Σε ένα ποδοσφαιρικό site σε κάποια παλιά φωτογραφία, ήταν στη θύρα 13 του Παναθηναικού και κάποιοι μας έδωσαν  πληροφορίες. Γέννημα θρέμα Σαλαμινιώτης, ''άρρωστος'' Παναθηναικός. Στην τελευταία φωτογραφία μάλιστα, τον βλέπουμε και τραυματία σε ματς ΠΑΟ - ΠΑΟΚ το 1962. Πέθανε από προβλήματα με την καρδιά του πριν αρκετά χρόνια. Έκανε ''περάσματα'' σε πολλές ταινίες και θα τις βγάλουμε σιγά σιγά.
Φιλμογραφία
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)[κάτοικος χωριού]
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966)[στην εκδρομή]
Η βουλευτίνα (1966)[στο εκλογικό κέντρο]
Οι θαλασσιές οι χάντρες (1967)[περαστικός στην Πλάκα]
Η χαρτορίχτρα (1967)[εργάτης στην οικοδομή]
Το κορίτσι του λουνα παρκ (1968)[περαστικός στο λούνα παρκ]
Προκόπης ο απρόκοπος (1969)

Δεν υπάρχουν σχόλια: