ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

ΑΝΤΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

Άντα Βαρθολομαίου
Πρωταγωνίστρια soft ερωτικών ταινιών της δεκαετίας του ‘70. Έπαιξε στο πλευρό πολλών γνωστών ηθοποιών όπως ο Αντρέας Μπάρκουλης (Σπίτι στους βράχους - δε συμμετέχει ούτε σε soft ερωτική σκηνή), ο Κώστας Γκουσγκούνης (Ο ανώμαλος - υποδύεται τη "Ντόρα" και συμμετέχει σε soft ερωτική σκηνή ) και Χρήστος Νομικός (Ένα ελεύθερο κορίτσι). Ήταν και μία απ' τις έξι διεστραμμένες που ζητούν δολοφόνο το 1976 (που βέβαια... είναι τρεις) δίπλα στην Τίνα Σπάθη. Στην ελληνοϊταλικής παραγωγής ταινία Μαύρη Αφροδίτη (1977) αναφέρεται σαν Anta Bartolomy.
Φιλμογραφία
Λυσιστράτη (1972 [χορός]
Ένα ελεύθερο κορίτσι (1973)[υπηρέτρια]
Τα παιδιά των λουλουδιών (1973)
Σπίτι στους βράχους (1974)  [Ελένη]
Το κορμί σου στο κορμί μου (1975)  [Ναταλί Σεκιώτη]  
Ο ανώμαλος (1975) [Ντόρα]
Αμαρτωλό τρίο  (1975)
Έξι διεστραμμένες ζητούν δολοφόνο (1976)  [Αλεξία]
Μαύρη Αφροδίτη (1977)  [Τζούλια]
Η μαύρη Εμμανουέλα (1980)[στο αεροπλάνο με τον Χάρη Τρύφωνος]
ΑΠΟ ΤΟ https://www.bourdela.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: