ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ















Κομπάρσος
Τον βρήκαμε σε 19 ταινίες, ενώ στις 12 από αυτές, είναι μπουζουξής.
Φιλμογραφία
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)[ορχήστρα κιθάρα]
To αφεντικό μου ήταν Κορόιδο (1969)[ορχήστρα μπουζούκι]
Ο γίγας της Κυψέλης  (1969) [πελάτης καφενείου]
Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969)  [στο καφενείο και ποδοσφαιριστής Πύραυλου]
Ένα ασύλληπτο κορόιδο (1969) [καλεσμένος]
Ο γόης (1969) [περαστικός στον κήπο]
Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969)[ορχήστρα μπουζούκι και φίλαθλος]
Η Σμυρνιά (1969)[ορχήστρα ντράμερ]
Η οργή του αδικημένου (1969)[ορχήστρα μπουζούκι]
Ο θαυματοποιός (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο ξεροκέφαλος (1970)[ορχήστρα μπουζούκι]
Οι 4 άσοι (1970)[ορχήστρα μπουζούκι]
Σκιές στην άμμο (1970)[ορχήστρα μπουζούκι]
Η αριστοκράτισσα κι ο αλήτης  (1970) [ορχήστρα αρμόνιο]
Η θεια μου η χίπισσα (1970) [ορχήστρα μπουζούκι]
Ο τρελός της πλατείας Αγάμων (1970)[ορχήστρα μπουζούκι]
Ζητούνται Γαμπροί με Προίκα [1970] [ορχήστρα μπουζούκι]
Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας (1972)[ορχήστρα μπουζούκι]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: