ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΠΕΤΙΜΕΖΑΚΗ

Βιργινία Πετιμεζάκη
Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1932. Στα καλλιστεία του 1952 αναδείχθηκε πρώτη μεταπολεμική «Μις Ελλάς» και αναπληρωματική Μις Ευρώπη. Μετά ταξίδεψε στην Ιταλία και  ασχολήθηκε με τον κινηματογράφο: «Φρύνη», «Τζοκόντα», «Παρέλασις τραγουδιών»  και η  «Ζωή του Ντονιτσέτι»   ήσαν   οι  ταινίες που γύρισε εκεί, ως Elena Kleus. Υστερα από  τριάμισι χρόνια έφυγε  για το Μεξικό όπου εμφανίστηκε  στην τηλεόραση.   Η Βενεζουέλα ήταν ο επόμενος σταθμός όπου εργάστηκε στην εμπορική τηλεόραση.  Εκεί γνώρισε, το 1962, τον βιομήχανο Σιμόν Φέηγκ. Παντρεύτηκε και απόκτησε τρία παιδιά. Τον Κλαούντιο, την Σαρίτα και τον Ροβέρτο. Από τότε  εγκατέλειψε κινηματογράφο και τηλεόραση και αφοσιώθηκε στην οικογένεια της.
Φιλμογραφία
Όνειρα κοριτσιών (1953)
Πρέπει να τα παντρέψουμε (1953)[Μαίρη Μαρινοπούλου]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ http://www.thesecretgreece.gr/
ΑΠΟ ΤΟ http://www.koutouzis.gr/

1 σχόλιο:

pantelis roditis είπε...

καλο μηνα μπορω να παρω να το βαλω στη σελιδα μου ολο το κειμενο και τη φωτο ;;;