ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΝΙΑΤΑΚΗΣ




























Αλέξης Μανιατάκης 
Κομπάρσος. Τον βρήκαμε σε 9 ταινίες.
Φιλμογραφία
Κορόιδο γαμπρέ (1962)[ενδιαφερόμενος για το σπίτι που πουλιέται]
Τα Χριστούγεννα του αλήτη (1962)[καλεσμένος]
Χτυποκάρδια στο θρανίο (1963) [οδηγός Παπαμιχαήλ]
Διαζύγιο αλά ελληνικά (1964)[μετρ καταστήματος]
Δεσποινίς διεθυντής (1964)[καλεσμένος στο πάρτι]
Μια εβδομάδα στον Παράδεισο (1964)[οδηγός Αυλωνίτη]
Άγγελοι χωρίς φτερά (1965)[δικηγόρος]
Όχι κύριε Τζόνσον (1965)[εργαζόμενος στην Διαμαντίδου]
Θέλω πίσω το παιδί μου (1969)[γιατρός]

Δεν υπάρχουν σχόλια: