ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ


























Κομπάρσος

Στην ταινία ''Η έξοδος του Μεσολλογγίου'' όπου μιλάει, περισσεύουν τα παρακάτω ονόματα: Τ. Σταματάκος, Λ. Μαντζουράνης Σ. Χριστόπουλος, Ν. Ψυχογιός και  Ντίνος Μουράτ. Τον βρήκαμε σε 24 ταινίες.
Φιλμογραφία
Χαμένα όνειρα (1961)[καλεσμένος]
Ο κατήφορος (1961)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Ο λουστράκος (1962)[φοιτητής]
Ο χρυσός και ο τενεκές (1962)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ζωή γεμάτη πόνο (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο κράχτης (1964)[εργαζόμενος εργοστασίου]
Ένα παιδί χωρίς όνομα (1964)[παρέα Θεοδωρόπουλου στα μπουζούκια)
Ορφανή στους πέντε δρόμους (1964)  [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Έκλαψα πικρά για σένα (1964)
Η φωνή μιας αθώας (1965) [ακροατήριο δικαστηρίου]
Καρδιά μου πάψε να πονάς (1965)[εργαζόμενος στο κέντρο διασκέδασης]
Άγγελοι χωρίς φτερά (1965)[γιατρός]
Η μοίρα μιας ορφανής (1965)[γιατρός]
Περιφρόνα με γλυκιά μου (1965)[ναυτικός στη ταβέρνα]
Είναι ένας τρελός τρελός Βέγγος (1965)[μέλος ορχήστρας]
Κοινωνία ώρα 0 (1965)[στο δυστύχημα]
Η έξοδος του Μεσολλογγίου (1966)
Ο εξυπνάκιας (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αιχμάλωτοι του πεπρωμένου (1966)[παρέα Μπριόλα και ταυτόχρονα κάθεται και σε άλλη παρέα]
Ο γαμπρός μου ο προικοθήρας (1967) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αντίζηλοι (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το θύμα (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (1970)[ορχήστρα]
Φρενίτις (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]

Δεν υπάρχουν σχόλια: