ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ


























Κομπάρσος

Τον βρήκαμε σε 26 ταινίες.
Φιλμογραφία
Χαμένα όνειρα (1961)[καλεσμένος]
Ο κατήφορος (1961)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Ο λουστράκος (1962)[φοιτητής]
Η εξομολόγηση μιας μητέρας (1962)[μπάρμαν]
Ο χρυσός και ο τενεκές (1962)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ζωή γεμάτη πόνο (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο κράχτης (1964)[εργαζόμενος εργοστασίου]
Ένα παιδί χωρίς όνομα (1964)[παρέα Θεοδωρόπουλου στα μπουζούκια)
Ορφανή στους πέντε δρόμους (1964)  [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Έκλαψα πικρά για σένα (1964)
Η φωνή μιας αθώας (1965) [ακροατήριο δικαστηρίου]
Καρδιά μου πάψε να πονάς (1965)[εργαζόμενος στο κέντρο διασκέδασης]
Άγγελοι χωρίς φτερά (1965)[γιατρός]
Η μοίρα μιας ορφανής (1965)[γιατρός]
Περιφρόνα με γλυκιά μου (1965)[ναυτικός στη ταβέρνα]
Είναι ένας τρελός τρελός Βέγγος (1965)[μέλος ορχήστρας]
Κοινωνία ώρα 0 (1965)[στο δυστύχημα]
Η έξοδος του Μεσολλογγίου (1966)
Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966)[γκαρσόνι]
Ο εξυπνάκιας (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αιχμάλωτοι του πεπρωμένου (1966)[παρέα Μπριόλα και ταυτόχρονα κάθεται και σε άλλη παρέα]
Ο γαμπρός μου ο προικοθήρας (1967) [πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αντίζηλοι (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το θύμα (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (1970)[ορχήστρα]
Φρενίτις (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]

Δεν υπάρχουν σχόλια: