ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

ΕΦΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

Έφη Παπαθεοδώρου
Η Έφη Παπαθεοδώρου (Ευθυμία Παπαθεοδώρου) είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1938 στα Σιταράλωνα Τριχωνίδας. Μαθήτρια του Δημήτρη Ροντήρη, έχει συμπρωταγωνιστήσει με την Έλλη Λαμπέτη και απετέλεσε μέλος της ομάδας που ξεκίνησε το «θέατρο Αμόρε». Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει στην παιδική σειρά Του Κουτιού τα Παραμύθια (ΕΡΤ) και τη σειρά Δούρειος Ίππος του (ΑΝΤ1). Παρόλη τη 40χρονη δραστηριότητά της, ένα σημαντικό σταθμό στην καριέρα της απετέλεσε όταν η φίλη της Ειρήνη Κουμαριανού την πρότεινε για το ρόλο της «Θεοπούλας» στη σειρά Στο Παρά 5. Το 2006 πρωταγωνίστησε και στη δραματική σειρά My family and other animals που προβλήθηκε από το BBC και στην ταινία Όπα που γυρίστηκε στην Πάτμο και σε άλλα νησιά. Επίσης στον 1ο Κύκλο της τηλεοπτικής σειράς Λατρεμένοι μου γείτονες. Στις εκλογές Σεπτεμβρίου του 2015 ήταν υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Φιλμογραφία
Ο Παλληκαράς (1961)
Κρυστάλλινες Νύχτες (1991)
Ηνίοχος (1995) [μητέρα]
Πίσω Πόρτα (2000) [γιαγιά]
Κι Αύριο Μέρα Είναι (2001) [φίλη της Αντιγόνης]
Ο Χάρος Βγήκε Παγανιά (2003)
Quo Vadis? (2004)  
Τεστοστερόνη (2004)  [Φαβιόλα]
Ενα Μπλου Τζιν για Τέσσερις (2005)[ηλικιωμένη]
Ενας Ηρωας... στη Ρώμη (2006) [τουρίστρια]
 Ολα θα Πάνε Καλά! (2009) [Ελενίτσα]  
Channel of Love (2010) [Χλόη]
Λάρισα Εμπιστευτικό (2012) [Μέλπω]
Ο Χειμώνας (2013) [Φιλιώ]
 Περιπέτεια στο Αιγαίο (2014) [Θέκλα]  
Οι Γαμπροί της Ευτυχίας (2015) [Μαριάνθη]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ http://www.womenonly.gr/  
ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: