ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

ΒΙΚΥ ΤΖΙΝΙΕΡΗ

Βίκυ Τζινιέρη
Γεννήθηκε στον Πειραιά. Μια από τις μεγαλύτερες ελληνίδες χορεύτριες. Παρτενέρ του Φώτη Μεταξόπουλου πριν την Νάντια Φοντάνα. Πρωτοεμφανίστηκε σαν χορεύτρια στις αρχές της δεκαετίας του 60, πήρε μέρος στην  ταινία  « Η χαρτοπαίχτρα»  με το Μεταξόπουλο το 1965 και εμφανίστηκε σε πολλά θέατρα, όπως στο Δημοτικό Θέατρο  Πειραιά που τότε ήταν στις δόξες του και άλλα. Μένει μόνιμα στην Ιταλία.
Φιλμογραφία
Ο Ιππόλυτος και το Βιολί του (1963)  
Αστέρια στο βούρκο (1963)
Τα Παλιόπαιδα  (1963)
Τερέζα (1963)
Απονη Ζωή  (1964)
Αστεφάνωτη (1964)
Τα 201 Καναρίνια  (1964) [Αριστέα]
Βάνα (1965)  
Η Χαρτοπαίχτρα (1965)
Κατηγορώ την Κοινωνία  (1966)
Λουίζα (1966)
Η παραστρατημένη (1966)
Η Θυρωρίνα  (1968)
Λάουρα  (1968)  
Μείνε Κοντά μου Αγαπημένε (1968)
24 Ωρες Ζωντοχήρα  (1969) 
Αγάπησα έναν προδότη  (1969)
Η ώρα της αλήθειας (1969) 1969
Δάφνις και Χλόη: Οι Μικροί Ερασταί  (1969)

Δεν υπάρχουν σχόλια: