ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ

Μιχαήλ Μιχαήλ 
Φιλμογραφία
Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά (1970)[κάτοικος χωριού]
Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή! (1971)
Ο αντιφασίστας (1971)[Κυριάκος]ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση   (1971) [αστυνομικός]
Χρυσαυγή (1971)
Αέρα, αέρα, αέρα (1972)
Αντάρτες των πόλεων (1972)
Με φόβον και πάθος (1972)
The road to Ithaca (1999)

Δεν υπάρχουν σχόλια: