ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ


Χρήστος Σάββας
Γεννήθηκε στη Κέρκυρα στις 7 Φεβρουαρίου 1952.
Φιλμογραφία
Η δίκη των δικαστών (1974)
Ένα γελαστό απόγευμα    (1979)
Οι φανταρίνες  (1979)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)
Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980)
Έξοδος κινδύνου (1980) 
Ελευθέριος Βενιζέλος (1980) 
Το αίμα των αγαλμάτων (1982)
Ο αυτάκιας (1982)
Τα τσακάλια  (1981)
Ο τελευταίος άντρας (1981)
Ο σεξοκυνηγός   (1981)
Ο Κώτσος έξω από το Ν.Α.Τ.Ο. (1981)
Ο καβαλάρης των F.M. stereo  (1986)
Ο Βαμβαπούλος και η γκολάρα του (1987)
Ισόβια   (1988)
Απαγωγή στα τυφλά (1989)
Οι αριθμημένοι      (1998)
Ο γιος του Τσάρλυ (2008)

Δεν υπάρχουν σχόλια: