ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πάνος Μιχαλόπουλος
Ο Πάνος Μιχαλόπουλος γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1945 στη Καλαμάτα. Οι γονείς του παντρεύτηκαν από έρωτα και η μητέρα του ήταν 17 χρόνια μεγαλύτερη από το πατέρα του και πέθανε το 1983. Σε ηλικία 14 ετών το έσκασε από το σπίτι και έφυγε για την Αθήνα στα αδέλφια του. Στα πρώτα του βήματα είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως ο Μιχάλης Κακογιάννης, Ειρήνη Παππά και άλλοι. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος απέκτησε ένα γιο τον Σωτήρη από το πρώτο του γάμο και από την ηλικία των επτά χρόνων τον μεγάλωσε μόνος. Γεννήθηκε το 1976, και η πρώτη σύζυγος του Πάνου Μιχαλόπουλου δούλευε στην Ολυμπιακή Αεροπορία και χώρισαν το 1978. Η δεύτερη του σύζυγος είναι η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά. Γνωστή είναι επίσης η σχέση που είχε με την ανερχόμενη τότε τραγουδίστρια Χριστίνα Φαρμάκη. 
Φιλμογραφία
Αέρα, αέρα, αέρα (1972)
Ιφιγένεια (1977)  [Αχιλλέας]
Έξοδος κινδύνου  (1980)
Τα τσακάλια: Ένα κοινωνικό πρόβλημα   (1981)
Ένας κοντός θα μας σώσει (1981)
Γκαρσονιέρα για δέκα (1981)
Βασικά... καλησπέρα σας: Οι ραδιοπειρατές (1982)
Η μανούλα, το μανούλι και ο παίδαρος   (1982)
Η στροφή (1982)
Οι επικίνδυνοι (Μια διαμαρτυρία) (1983)
Μπορούμε και κάτω απ' τα θρανία (1984)
Ο ροζ γάτος (1985)
Περάστε... Φιλήστε... Τελειώσατε! (1986)
Αδελφή μου... αγάπη μου (1986)
Πάνω κάτω και πλαγίως (1993)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γεννηθηκε το 1949 κι οχι το 1945..
ειναι δημοτης παλληνης

ΤΕΟ είπε...

Ειναι απο την Μικρομανη Μεσσηνιας.