ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

ΜΑΓΔΑ ΤΣΑΓΓΑΝΗ

Μάγδα Τσαγγάνη
Γεννήθηκε το 1951 στην Αθήνα. Τελείωσε τη σχολή μουσικού θεάτρου του Μενέλαου Θεοφανίδη το 1970. Σπούδασε στη σχολή χορού της Έλλης Ζουρούδη για 12 χρόνια κλασικό χορό. Στην τηλεόραση έπαιξε στα πιο επιτυχημένα σίριαλ, όπως «7 θανάσιμες πεθερές», «Μαρία η άσχημη», «Η Ελίζα και οι άλλοι», «Σαββατογεννημένες», «Στο παρά 5», «Με λένε Βαγγέλη», «L.A.P.D.», «Εραστής των δυτικών προαστίων» κλπ
Φιλμογραφία 
Ένας κλέφτης... με φιλότιμο (1968)
Μάρα η τσιγγάνα (1971)
Ο τρομοκράτης  (1975)  [Βούρου]
Βέγγος ο υπέροχος (1978)
Μονά ζυγά δικά μου (1979)
Καθένας με την τρέλλα του... (1980)
Το ξένο είναι πιο γλυκό   (1981)
Ο σεξοκυνηγός  (1981)
Είσαι στην ΕΟΚ πάθε για την ΕΟΚ (1981)
Γκαρσονιέρα για δέκα (1981)
Γρανίτα από μελάνι (1983)
Γύφτικη κομπανία (1983)
Στα σαγόνια της εφορίας (1983)
Τα παιδιά μας οι άγγελοι (1985)
Τρελός είμαι ότι θέλω κάνω (1985)
Ο αγκαλίτσας: Ένα εξαγόμενο κορόιδο   (1985)
Ράκος...Νο14: Και ο πρώτος μπουνάκιας (1986)
...λιποτάκτης (1988)
Πόντιοι new generation    (2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια: