ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

ΛΕΟ ΠΟΛΕΜΗΣ

Λεό (Λεωνίδας) Πολέμης
Φιλμογραφία
Τηλεφωνήσατε στο 100  (1964)
Γυμνή χίμαιρα (1973)
Το γυμνό κορμί της για δόλωμα   (1974)
Η μαθήτρια Νο 0 (1975)
Δωμάτιο 69 (1975)
Στο υπόγειο της Λόλας (1976)
Ένα περίεργο ζευγάρι (1976)
Η βίλα της Μαρτίν (1976)
Το ρετιρέ της Τζούλυ (1977)
Ο Παπα-σούζας    (1983)
Άλλος για τον Παράδεισο (1983)
Ο Βαμβαπούλος και η γκολάρα του (1987)

Δεν υπάρχουν σχόλια: