ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

ΜΑΚΗΣ ΠΕΙΘΗΣ

Μάκης Πειθής
Φιλμογραφία
Ένας άφραγκος Ωνάσης   (1969)
Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969)
Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας (1976)
Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980)
Αναρχικές καλόγριες (1986)
Ο... σαλταδόρος (1986)
Ράκος...Νο14: Και ο πρώτος μπουνάκιας (1986)
Φάκελος Πολκ στον αέρα (1988)
Ο μεγάλος παραμυθάς   (1988)

Δεν υπάρχουν σχόλια: