ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

ΚΟΜΠΑΡΣΑ










Κομπάρσα
Τη βρήκαμε σε 69 ταινίες.
Φιλμογραφία
Αδέκαροι ερωτευμένοι (1958)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο Μιμίκος και η Μαίρη (1958)[στη δεξίωση]
Η Λίζα τό΄σκασε (1959)[τουρίστρια]
Η μουσίτσα (1959)[στη δεξίωση]
Λαός και Κολωνάκι (1959)[στην επιτροπή καλλιστείων]
Αγαπούλα μου (1960)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Χριστίνα (1960)[επιβάτης αεροπλάνου]
Ποτέ την Κυριακή (1961)[επιβάτης πλοίου]
Χαμένα όνειρα (1961)[περαστική]
Δυο μάνες στο σταυρό του πόνου(1962)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Έγκλημα στο Κολωνάκι (1962)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Εξομολόγησις μιας μητέρας (1962)[καλεσμένη στον αρραβώνα]
Η κυρία του κυρίου (1962)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο Δήμος από τα Τρίκαλα (1962)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο Θόδωρος και το δίκανο (1962)[καλεσμένη στο πάρτι]
Όταν λείπει η γάτα (1962)[στο πλοίο]
Ο ταξιτζής (1962)[με τον Κακκαβά που του ζητάνε αυτόγραφο]
Προδομένη αγάπη (1962)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Φτωχοί κομπιναδόροι (1962)[καλεσμένη στο γάμο]
Ένα κορίτσι για δυο (1963)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Η καρδιά της μάνας (1963)[σπιτονοικοκυρά Αλίκης]
Η ψεύτρα (1963)[στον αποκριάτικο χορό]
Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης (1963)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Γάμος αλά ελληνικά (1964)[στον αποκριάτικο χορό]
Εγωισμός (1964)[στο σπίτι μετά τη κηδεία]
Η μοδιστρούλα (1964)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Η χαρτοπαίχτρα (1964)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Λόλα (1964)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Οι κληρονόμοι (1964)[στην επίδειξη]
Βάνα (1965)[στην επίδειξη]
Επιστροφή (1965)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Η φωνή μιας αθώας (1965)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Κάλλιο πέντε και στο χέρι (1965)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Καταιγίδα (1965)[θεατής στη συναυλία]
Μπετόβεν και μπουζούκι (1965)[καλεσμένη]
Περάστε τη πρώτη του μηνός (1965)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Πρέπει να ζήσεις αγάπη μου (1965)[στον αγώνα κατς]
Προδωμένη (1965)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Το τελευταίο δάκρυ (1965)[γιαγιά]
Αγάπη που δε σβήνει ο χρόνος (1966)[στη δεξίωση]
Αδικία (1966)[ένορκος]
Δάκρυα για την Ηλέκτρα (1966)[καλεσμένη γάμου]
Η βουλευτίνα (1966)[στην αρχή στη στάση του λεωφορείου]
Η γυναίκα μου τρελάθηκε (1966)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Η παραστρατημένη (1966)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Κατηγορώ τους ανθρώπους (1966)[στο δικαστήριο]
Μαζί σου για πάντα (1966)[παίζει χαρτιά]
Μια γυναίκα κατηγορείται (1966)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Πρόσωπο με πρόσωπο (1966)[καλεσμένη]
Ραντεβού στον αέρα (1966)[στο ξενοδοχείο]
Σκλάβοι της μοίρας (1966)[καλεσμένη]
Φίφης ο ακτύπητος (1966)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Χαμένη ευτυχία (1966)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Χωρίσαμε ένα δειλινό (1966)[στο ταξί με τη Παπανίκα]
Αν μιλούσε το παρελθόν μου (1967)[καλεσμένη]
Εκείνος κι εκείνη (1967)[καλεσμένη]
Εραστές του μεσαίου τοίχου (1967)[δείχνει ένα σπίτι στον Αντωνόπουλο]
Μια κυρία στα μπουζούκια (1967)[στο χορευτικό με τη Λάσκαρη]
Το πιο λαμπρό μπουζούκι (1968)[θεατής στο θέατρο]
Η βαρώνη και ο Προκόπης (1970)[καλεσμένη στο γάμο]
Η παριζιάνα (1969)[καλεσμένη στο γάμο]
Η περιπτερού (1970)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Κακός, ψυχρός κι ανάποδος (1969)[θεατής στο θέατρο]
Ο πρόσφυγας (1969)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ένας χίπις με τσαρούχια (1970)[μητέρα Φωτόπουλου]
Κατηγορώ τους δυνατούς (1970)[στην ομιλία Σιτζάνη]
Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης (1971)[στη κηδεία]
Ο άνθρωπος ρολόι (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ως τη τελευταία στιγμή (1972)[στη χαρτοπαικτική λέσχη]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι εμφανίστηκε και στην ταινία Το τελευταίο ψέμα (1958), ως μέλος σε καρέ που έπαιζε χαρτιά στο ξεκίνημα της ταινίας.

Ανώνυμος είπε...

https://el.wikipedia.org/wiki/Χριστίνα_Καλογερίκου

KOSTAS είπε...

Για την Χριστίνα Καλογερίκου, ''ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ''...