ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΠΑΠΠΑΣ

Μπουμπούκα Παππάς
Γεννήθηκε το 1938. Το Παππάς κι όχι Παππά, πρέπει νά΄ναι  από την παραμονή της, στην Αμερική. Χορεύτρια του χορού της κοιλιάς.
Φιλμογραφία
Η άγνωστος (1956)
Ο δολοφόνος αγαπούσε πολύ... (1960)[Ρίτα Ροζ]
Ο πολύτεκνος (1964)
Οι φτωχοδιάβολοι (1964)[Λίλη]
Γαβριέλα η αμαρτωλή της Αθήνας (1966)
Δοκιμασία (1966)
Ξύπνα καημένε Περικλή (1969)

Δεν υπάρχουν σχόλια: